KIS VAGY
KÖZEPES MÉRETŰ
MŰHELYEK SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZETTEL

Fix ár garancia

Fából olcsóbb és tartósabb mint fémből.

Tartós és Innovatív

Nem korrodálódik. 30 méter fesztáv is lehet.

Villámgyors

Előregyártott elemek időjárás garanciával

Egyedi, csak Önnek

A kívánt méretre készítjük, egyedi tervezés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kis vagy közepes méretű műhelynek általában azokat a helyiségeket tekintjük,
amelyek 100 és 1000 négyzetméter közötti alapterületűek. Ez azonban
nagyban függ az adott iparágtól és az adott tevékenységtől. A műhely lehet
önálló épületben, de lehet része egy nagyobb épületnek is. Az épület alakja
és magassága szintén változó lehet, de általában az ilyen műhelyekben a
belmagasság nagyobb, mint egy átlagos lakóépületben.

A kis vagy közepes méretű műhelyek célja általában az, hogy a tevékenységüket
a lehető leghatékonyabban és hatékonyabban végezzék el. Ezért fontos, hogy
az épület kialakítása és berendezése megfelelően támogassa a műhelyben
végzett tevékenységeket. A műhely tervezése és kialakítása lehetővé teszi
az eszközök és felszerelések optimális elhelyezését, a munkafolyamatok
hatékonyabb végzését, valamint az esetleges szennyező anyagok vagy zajok
korlátozását.

Az épületek anyagának és szerkezetének megválasztása is fontos szerepet játszik a műhely működésében és hatékonyságában. A faszerkezetű épületek könnyűek, gyorsan szerelhetőek, tartósak, valamint természetes és környezetbarát anyagokból készülnek, ezért ideálisak lehetnek a kis és közepes méretű műhelyek építésére.

A kis és közepes méretű műhelyek és üzemek építésekor számos anyag közül lehet választani, de a fa szerkezet kiváló választás lehet számos előnnyel. Egy fa épület
könnyű, gyorsan szerelhető, tartós és környezetbarát anyagból készül, így kis- és középvállalkozások számára előnyösebb lehet a hagyományosabb anyagokkal szemben.

Az elmúlt évtizedekben a fa építőanyagok egyre népszerűbbé váltak a kis és közepes méretű műhelyek, üzemek építésekor. A fa környezetbarát, könnyen feldolgozható,
szép és tartós anyag, amely sok előnnyel jár az ipari építészetben. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes fa szerkezetet és szendvicspanel borítást használni kis és
közepes méretű műhelyek, üzemek építésénél

A FA ÉS A FA SZERKEZET ELŐNYEI

Az árak szempontjából az acél szerkezetek általában drágábbak a fa szerkezeteknél. A fa szerkezetek ára általában kedvezőbb, mint az acél vagy a beton szerkezeteké, mivel a fa lényegesen olcsóbb. Elérhetőbb és könnyebb dolgozni vele, mint a nehéz fémekkel vagy betonnal. A fa szerkezetek általában gyorsabban és könnyebben szerelhetők, ami csökkentheti a munkaerőköltségeket, és időtakarékos megoldást jelenthet az építkezés során.

A fa építőanyagként való használata több előnnyel jár a hagyományos építőanyagokhoz képest. Először is, a fa környezetbarát anyag, mivel megújuló forrásból származik, és a természetben újrahasznosítható. A fa tartós, ha megfelelően kezelték és karbantartják, akkor évtizedekig, akár száz évnél is tovább használható. Ezenkívül a fa építőanyagok előállítása kevésbé energiaigényes, mint más anyagoké, így azok gyártása és szállítása kevesebb szén-dioxid-kibocsátással jár. A fa könnyű és könnyen feldolgozható anyag, amely lehetővé teszi a tervezők számára a nagyobb kreativitást az építési folyamat során. A fa könnyen megmunkálható, ami lehetővé teszi az egyedi építészeti elemek készítését, és a fa összetételének köszönhetően számos szín és textúra variáció létezik.

A fa szerkezet használata előnyös kis és közepes méretű műhelyek, üzemek építésénél. Az első és legfontosabb előny az építés ára, a második a sebessége. A fa építőanyagok előre gyártott panelekbe szerelhetők, amelyeket könnyen összeszerelhetünk az építkezés helyszínén. Ez a gyorsaság jelentős költségmegtakarítást jelent a munkaerő, az anyagok és az építési idő tekintetében. A fa építőanyagok nagy előnye, hogy könnyen illeszthetők, és az íves formák is könnyen kialakíthatók. A fa szerkezetek rugalmasabbak, mint a hagyományos építőanyagok, és lehetővé teszik az építők számára, hogy olyan tervezési lehetőségeket hozzanak létre, amelyekkel más anyagoknál nem lenne lehetőségük. A fa szerkezetek ugyan relatíve könnyűek, de ugyanakkor nagyon erősek. Az erőtelje csapadékok, szélviharok és földrengések által kiváltott terheléseknek ellenálló képessége miatt a fa szerkezeteket gyakran használják épületek építésénél. A fa anyaga nagyon ellenálló a szélsőséges időjárási viszonyoknak és az éghetőségi tulajdonságainak köszönhetően a tűzveszély is csökkenthető. plusz kérdés gptnek Ezenkívül a fa előállítása kevesebb szén-dioxid-kibocsátással jár, így a fa szerkezetek építése hozzájárulhat a környezetvédelemhez.

A szendvicspanel borítás előnyei

A fa szerkezetű épületek borítása szendvicspanelekkel szintén számos előnnyel jár. A szendvicspanel borítás egy olyan megoldás, amely a tartósságot, a hőszigetelést és az esztétikai megjelenést kombinálja. A szendvicspanel borítás rugalmas megoldás az építők számára, amely lehetővé teszi az épületek testreszabását az egyedi igényeknek megfelelően. A szendvicspanel orításban az erős külső héj két vékonyabb réteget tartalmaz, amelyek között egy hőszigetelő anyag van. Ez az elrendezés lehetővé teszi, hogy az épületek hőszigetelése magasabb szintű legyen, és hogy az épületek fűtési és hűtési költségei csökkentsék. A szendvicspanel borítások nagyon tartósak és időtállóak, és nem igényelnek nagy karbantartási költségeket. A panelok könnyen telepíthetők és tisztíthatók, és a hőszigetelő tulajdonságaik miatt az épületen belüli hőmérséklet szabályozása is jobbá válik. Az esztétikai megjelenés szempontjából a szendvicspanel borítások számos színben és textúrában elérhetőek, és az épület stílusához könnyen illeszthetők. A szendvicspanel borítás lehetővé teszi az épületek korszerű megjelenését és modern külsőt ad nekik. Összefoglalva, a fa szerkezet és a szendvicspanel borítás kombinációja kis és közepes méretű műhelyek, üzemek építésénél számos előnnyelyel jár, ezért egyre többen használják.

Ingyenes ajánlatkérés

A FarmTető hagyományos fából készült fa tetőszerkezeteket és keretállást gyárt időjárásfüggetlenül, teljesen robotizált eszközparkkal, szakértő mérnökök közreműködésével!

Miért Válasszon minket?

 • Akár 30%-kal kevesebb fából 2x olyan szilárdságú szerkezet
 • Kevesebb, feleslegmentes faanyag felhasználás, azaz olcsóbb szerkezet
 • Teljesen automatizált, időjárásfüggetlen üzem, számítógépes, statikai tervezés
 • Csúszásmentes tervezés és gyártás felesleges költségek nélkül
 • Teljes körű szolgáltatás: tervezés, gyártás, szállítás egy kézben

Kérje ingyenes, kötelezettségektől mentes árajánlatunkat most!

FarmTető - szolgáltatási kör és terület

 • #mezőgazdasági épület tetőkészítés Tapolca
 • #farm tető Kaposvár
 • #rapid tető Szigetvár
 • #tehenészeti telep tető Ajka
 • #tetőszerkezet készítés Bakonybél
 • #lovarda tető Balatonfüred