Védje a Gondosan  megtermelt értékeit, építsen velünk szeglemezes szerkezetet

A tárolt áruk minőségi megóvása érdekében tervezzük az épületét.

Fix ár garancia

Fából olcsóbb és tartósabb mint fémből.

Fix ár garancia

Fából olcsóbb és tartósabb mint fémből.

Tartós és Innovatív

Nem korrodálódik. 30 méter fesztáv is lehet.

Villámgyors

Előregyártott elemek időjárás garanciával

Egyedi, csak Önnek

A kívánt méretre készítjük, egyedi tervezés

Gazdasága biztonságáról a FARMTETŐ gondoskodik

A szeglemezes tetőszerkezeteket a világon közel hatvan éve kezdték alkalmazni. Ma már széles körben elterjedt a mezőgazdaság területein.  Az angolszász piacokon szinte kizárólagosan ezt használják, de Nyugat-Európában is nagyobb a felhasználása , mint a kézimunka alapú ács-piacnak.

Alkalmas szinte az egész vidéki terület épületállományának fejlesztésére és felújítására.

Takarmány-tároló épületek kialakításánál figyelembe vesszük, hogy minden állatnál ismernünk kell a legkedvezőbb tenyésztési feltételeket, illetve más az igénye a fiatal állatnak vagy a tenyészállatnak, fokozottan figyelnünk kell az állat ne szenvedjen a klímától, stressztől. Az építészet művészet és felelősség egyben, mivel számításba kell venni, hogy a tartási technológiák és a gépészeti megoldások, előírások gyorsan változnak, épületek kialakításánál be kell tartanunk az állatvédelmi szabályokat.

A tárolt áruk minőségi megóvása érdekében tervezzük az épületét. Fontos tényező – felhasználástól függően – a megfelelő szellőzés. 

A FARMTETŐVEL az ideális tetőszerkezetet építjük meg mezőgazdasági gépei számára, hogy Ön megvédhesse a gépeit a viharok hatásaitól. Gépszín, műhely, garázs, tároló vagy egyéb kombinált funkciójú épületnek legyen  fából a teteje. 

 

 

A RAPIDTETŐ gyors összeszerelést és biztonságot biztosít az Ön terménytárolójának

A mezőgazdasági terménytárolás az egyik legfontosabb folyamat a mezőgazdasági termelési láncban, amely a termények megőrzését biztosítja az élelmiszeripari feldolgozásra, állatok takarmányozására vagy értékesítésre történő szállítás előtt. Az eredményes terménytárolás biztosítja, hogy a termények minősége és mennyisége megfelelő legyen, és csökkenti a veszteségeket az élelmiszeripari feldolgozás során.

A terménytárolás során a cél az, hogy a terményeket megfelelő hőmérsékleten és nedvességtartalom mellett tárolják, és a kártevők és betegségek megjelenésének megelőzése érdekében biztosítsák a megfelelő higiéniai feltételeket. A megfelelő tárolási körülményeket a környezeti tényezők mellett a tárolókban használt technológiák és eszközök biztosítják.

A tárolás előtt fontos, hogy a terményeket megfelelően előkészítsék, azaz megtisztítsák, szárítsák és szükség esetén osztályozzák. Ezután a terményeket a tárolóba szállítják, amelynek típusa attól függ, hogy milyen terményt kívánnak tárolni. A leggyakrabban használt tároló típusok a silók, gabonaraktárak és hűtőházak.

A takarmány az állatok egészségének és termelésének egyik legmeghatározóbb tényezője. A takarmány meghatározza az állatok ellenálló képességét is, ezért az optimális takarmányozás a betegségek megelőzését, a prevenciót is szolgálja. A szaporodási eredményeket is jelentősen befolyásolja.

A haszonállatok elégtelen táplálása sokféle okra vezethető vissza:

az állat nem jut elegendő takarmányhoz;

 • nem megfelelő a takarmány minősége, (pl. nehezen emészthető, kellemetlen az íze, a szaga), s mint tudjuk, a ló erre nagyon érzékeny;
 • csökkent a takarmányfelvétel, pl. fogrendellenesség miatt;
 • nem kap megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet;
 • ha túlzottan magas az istálló hőmérséklete;
 • ha elégtelen az etetési idő (a ló köztudottan lassan eszik, alaposan rág,
  ezért elegendő időt kell hagyni az etetésre);
 • fertőző és nem fertőző, valamint parazitás betegségek.
 • Elégtelen táplálás esetén a szervezet az életfolyamatokhoz szükséges energiát a saját testanyagainak felhasználásával biztosítja, az újszülöttek kisebb testtömeggel születnek. A fiatal állatok különösen érzékeny

Ingyenes ajánlatkérés

A FarmTető hagyományos fából készült fa tetőszerkezeteket és keretállást gyárt időjárásfüggetlenül, teljesen robotizált eszközparkkal, szakértő mérnökök közreműködésével!

Miért Válasszon minket?

 • Akár 30%-kal kevesebb fából 2x olyan szilárdságú szerkezet
 • Kevesebb, feleslegmentes faanyag felhasználás, azaz olcsóbb szerkezet
 • Teljesen automatizált, időjárásfüggetlen üzem, számítógépes, statikai tervezés
 • Csúszásmentes tervezés és gyártás felesleges költségek nélkül
 • Teljes körű szolgáltatás: tervezés, gyártás, szállítás egy kézben

Kérje ingyenes, kötelezettségektől mentes árajánlatunkat most!

FarmTető - szolgáltatási kör és terület

 • #szeglemezes tető Balatonfüred
 • #gépszín tető Székesfehérvár
 • #sertéstelep tető Dombóvár
 • #farm tető Dunaújváros
 • #tetőszerkezet készítés Veszprém
 • #tehenészeti telep tető Paks